Skip to content


Új bónuszpont lehetőségek térkép szerkesztőknek + segíts átnevezni a Cartouche-t

 Ezentúl a Waze hivatalos blogján közzétett fontosabb információk rövid magyar fordítását is megtaláljátok itt, némi kiegészítő információval.

Mint azt pulsarxp bejegyzéséből megtudhattátok, a térképszerkesztőknek újabb "jóság" kerül terítékre, vagyis minden 500 térképszerkesztés után jár egy 750 pontos "cukorka", amit a kliens jelez is a legközelebbi indításkor. Ezzel persze hamarosan átrendeződik a hazai toplista is, úgyhogy munkára fel!

A Cartouche jelenlegi formájában már nem fog sokáig élni, hiszen ha hihetünk a Waze HQ által csepegtetett információknak, akkor a néhány hónapon belül elkészül a felhasználóbarátabb, gyorsabb, szebb "levehetőajtós NDK turmixgép" vagyis a Waze új térképszerkesző felülete. A várakozást azzal próbálják elcsapni, hogy új név kitalálására szólítják fel a felhasználókat, akik megoszthatják az ötletüket az ide kapcsolódó angol nyelvű fórumon.

Ha van valamilyen jó ötletetek, ami a sok anyanyelvű Waze közösségben is megállja a helyét, akkor ne hezitájatok, osszátok meg velük!

- Hide quoted text -

Címkék: hirek cartouche

A bejegyzés trackback címe:

https://waze.blog.hu/api/trackback/id/tr812695181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása