Skip to content


New Android beta version:2.1.99.106

Új béta kliens érkezett!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem kívánnék a részletekbe bele menni -miben tud többet, vagy sem, mint az előd-, ezt meghagyom másnak, csupán néhány tapasztalatot osztanék meg.

  Az első, és számomra igen fontos, és kedves opció, amin javítottak, az automata nagyítás. Én a készülékemen (Xperia X10) fektetve futtattom a WAZE-t. Ami számomra hátrány volt a sebességfüggő nagyításnál, mert 50km/h felett csak a főutak, és az annál magasabb rangú utak látszódtak. Állítva nem volt ilyen probléma. Ennek vége! Egy kellemes városi 50-es sebességnél még mindig nagyon jól látszódnak a mellék utcák is.

  Ami sajnálatomra nem változott, hogy piros lámpánál még mindig "elveszíti a saját pozícióját" így minden megállás után nyomkodni kell a "pozícióm" gombot. Erre jó lenne valami megoldást találniuk, mert bár engem különösen nem zavar, van akit nagyon.

Minden esetre jó irányba halad a dolog, csak így tovább srácok...

- Hide quoted text -

Címkék: kliens

A bejegyzés trackback címe:

https://waze.blog.hu/api/trackback/id/tr742706515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2011.03.03. 10:47:24

Annyit "javítottak" a helyzeten, hogy a telefon Back gombját megnyomva visszaáll a saját pozícióba. Tehát elvileg most egy gombnyomással javítani lehet, amikor elveszíti a saját pozíciót.)

süti beállítások módosítása