Skip to content


Szerkesztési 1x1: Hengerelt utak "élesítése"

 A hengerelt utak piros vonalként jelennek meg a térképszerkesztőben, ezen utakat kell geometriailag megszerekszteni, tulajdonságait beállítani, majd összekütni a megfelelő utakkal.

1, A szerkesztendő szakaszok kijelölése ctrl+klikk-kel.
2, "Edit geometry" pontra kattintás vagy g betű lenyomása és a geometria megigazítása,
3, felesleges pontok törölhetőek dbetű lenyomásával, ha a kurzor a törlendő pont felett van.
4, Mentés "Save"-vel.
5, Felesleges szakaszok törlése Delete gombbal vagy "Delete road" feliratra kattintással
6, Az út kijelölése után e gomb megnyomása vagy "Edit details" feliratra kattintás, beállítani az út települését,típusát és elnevezését ez alapján: http://www.waze.com/wiki/index.php/Utak_elnevez%C3%A9sei_%C3%A9s_t%C3%ADpusai
figyeljetek rá, hogy az ország is stimmeljen!
7, megadni az úton való közlekedés megfelelő irányát, a fizikai elválasztó vonalat jelölő "separated line"-t az út szintjét (híd 1, alagút -1) majd menteni.
8, Az út végeit a megelelő helyre hútzzuk úgy, hogy ne lógjon túl a keresztező úton, majd az "add junction" feliratra kattintunk , bepipáljuk az "Allow all turns mode"-ot és oda kattintunk ahol keresztezik egymást az utak (Az "allow all turns mode" nélkül kézzel kell beállítani a forulási irányokat)
9, a megfelelő bekötést úgy tudjuk ellenőrizni, ha be van pipálva a "Highlight connectivity" és kijelöjük az újonnan összekötött utakat, a barna a kijelölt útra való behajtási irányt, míg a zöld szín a kihajtási irányt jelenti

Videó linkhttp://screencast.com/t/qXLMAlnr

- Hide quoted text -

Címkék: oktató cartouche waze szeresztés

A bejegyzés trackback címe:

https://waze.blog.hu/api/trackback/id/tr882875502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása