Skip to content


Első Magyar Waze Játék


A játék időtartama alatt Waze térképre vitt folyók, tavak, erdők, benzinkutak most egy iPod Shuffle 2 Gb-ot érnek!
Image
Időtartam: 2011. április 18. 0:00 - 2011. május 1. 23:59
Sorsolás: 2011. május 2. 18:00 a random.org segítségével
Résztvevők: Minden olyan magyarországi lakhellyel rendelkező 14. életévét betöltött magyar állampolgár, aki rendelkezik Waze fórumazonosítóval és a Feladatok pont alatt ismertetett pontok közül legalább egyet végrehajt a játék időtartma alatt és az "ezt csináltam!" topikban megírja Permalinkkel együtt, hogy ellenőrizni tudjuk.
Feladatok:Magyarország területén lévő erdők, folyók és benzinkutak Waze térképre való felvitele a Wikiben megadott paramétereknek megfelelően.
A benzinkutakra vonatkozó:http://world.waze.com/wiki/index.php/Benzink%C3%BAt
A vizekre és erdőkre vonatkozó szabály, hogy a név mezőt akkor töltjük csak ki, ha van az adott területnek neve, vagyis az "erdő" név nem elfogadható csak pl. a"négyszögletű kerekerdő", mer az az adott erdő saját neve!
Csak azok a landmarkok fogadhatóak el, amelyek a játék időtartama alatt készültek és jelentették az "ezt csináltam!" topikban. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az egyértelműen téves landmarkokat töröljék és kizárják a készítőjét a játékból. link: http://wolrd.waze.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=8389

Minden szerkesztő egyszer kerül a kalapba, azonban a nyerési esélyeket növelhetitek eggyel ha az alábbi linken lévő cikket likoljátok, megosztjátok és hozzászólásban megírjáok, mit szerettek legjobban a Waze-ben.http://www.facebook.com/notes/waze-magyarorsz%C3%A1g-csoport/els%C5%91-magyar-waze-nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k-ipod-shuffle-2gb-%C3%A9rt/179195268799336
Ebben az esetben a fórumon privát üzenetben küldjétek el wroaddnak a Facebook profil url-eteket az azonosíthatóság érdekében.

Sok sikert, sok szép landmarkot kívánok!

- Hide quoted text -

Címkék: játék magyar waze

A bejegyzés trackback címe:

https://waze.blog.hu/api/trackback/id/tr802832236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása