Skip to content


Szerdán érkezik az Új androidos Waze kliens a marketre!

 Mint már korábbi blogbejegyzésekből láthattátok a Waze háza táján nagy a mozgolódás, az Androidra szánt kliens követi az iPhone-os társát, és 2011. március 23-án kikerül a végleges változata (feltehetően 2.2.0.0 verziószámmal) az Android marketre.

Nézzük át mégegyszer, miben is fog újat hozni!

Új jelentés kezelés

 Ahogy korábban is bemutattuk, a jelentések terén mutatja fel a legtöbb újdonságot az új kliens. Az eddigi alapjelentés típusok megmaradtak, de gyorsan áttekinthető, részletező belső lapot kaptak, ahol pontosíthatjuk az adott eseményt, és a szokásos írásos jellemzés mellé hangüzenetet is hagyhatunk. Ezek a lépések a vezetésbiztonságot is javítják és több információt is szolgáltatnak. Ezzel lehet a PNA/PDA tulajdonosokat is vegzálni. :)

Navigációs fejlesztések

A navigációs célok között már kijelölhetjük az "otthon" és a "munkahely" pontokat, melyeket ha ilyen néven mentünk, akkor állandósulnak a keresőképernyőnkön.
A kedvencek feltöltésre kerülnek a központi szerverre, így újratelepítéskor sem vesznek el.

Watt25-nek köszönhetően teljes értékű magyar nyelvű navigációval is rendelkezik már a kliens, további hanganyagok a jövőben várhatóak.

Ha rövid ideig várakozunk, akkor diavetítés jelleggel kapjuk a legfrissebb körülöttünk lévő események ismertetőit, amíg el nem indulunk.

Ha hosszabban várakozunk, akkor a kliens rákérdez, hogy forgalmi okból várakozunk-e (vagy csak beugrottunk csokit venni a benzinkútra).

Apróbb hibák javítása

Számos kisebb-nagyobb hiba került javításra, amely a színes androidos palettának is köszönhető, megközelítőleg az összes jelentős hiba kikerült a kliensből.
 

A fentiekből látható, hogy a kliens következő verziója, mind az Android kedvelő közönségnek, mind az Apple termékeit használóknak számos kényelmi funkciót hozott, mely csak fokozza a "wazés" élményt.

(Azt csak zárójelben említem meg, hogy hamarosan magyarországi meglepetésekkel is szolgálhatunk, de erről majd később)

- Hide quoted text -

Címkék: kliens android waze

A bejegyzés trackback címe:

https://waze.blog.hu/api/trackback/id/tr752762505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása